Om oss

Bricknova utvecklar nyproducerade fastigheter i attraktiva områden i Storstockholm. Vi förvärvar även äldre fastigheter och konverterar dem till moderna och funktionella bostäder. Vårt mål är att leverera kvalitet, finish och material i toppklass utan att kostnaden löper iväg. Genom att upphandla till de bästa priserna ser vi till att våra kunder får hög kvalitet till bra priser.

Att köpa bostad handlar lika mycket om känsla som förnuft. Huset ska inte bara vara byggt enligt konstens alla regler. Lika viktigt är det att bostaden ska kännas rätt. Vi ser till att arkitekterna skapar unika boenden med stil och karaktär, där du som kund känner dig hemma på en gång.

Vår målsättning är att designa bostäder som är något utöver det vanliga. Allt från miljöaspekter och energiförbrukning till val av material och planlösningar är noggrant genomtänkta för att leverera moderna, tidlösa och stilrena hem. Det är först när vi levererat ett projekt som vi själva vill flytta in i som vi har lyckats.

Ledning

orlando-villacrez-bricknova
Orlando Villacrez

Orlando Villacrez, Verkställande Direktör

Orlando är utbildad civilekonom vid Stockholms universitet och grundade ett logistikbolag 2008, som expanderade från en till över 25 anställda under hans tid som VD. Bolaget såldes 2012 och Orlando har sedan dess verkat som investerare och affärsängel. Sedan Bricknova grundades 2016 har Orlando fullständigt fokus på verksamheten och visionen om prisvärda och stilrena hem.

46 73 984 14 98‬
orlando@bricknova.se

Samarbetspartners