Orlando är utbildad civilekonom vid Stockholms universitet och grundade ett logistikbolag 2008, som expanderade från en till över 25 anställda under hans tid som VD. Bolaget såldes 2012 och Orlando har sedan dess verkat som investerare och affärsängel.

Sedan Bricknova grundades 2016 har Orlando fullständigt fokus på verksamheten och visionen om prisvärda och stilrena hem.

orlando@bricknova.se

Martin är en serieentreprenör som startade sitt första bolag redan vid 19 års ålder och har mer än 13 års erfarenhet av att vara en aktiv entreprenör.
Martin har även varit verksam inom flertalet sektorer såsom logistik och detaljhandel.

Utöver detta är Martin även en aktiv investerare på börsen och specialiserar sig inom råvaruhandel. Martin ansvarar för ekonomin i Bricknova och driver bolagets intressen kring finansieringsfrågor.

martin@bricknova.se

Nemanja Rilakovic , Projektledare

Nemanja är utbildad civilingenjör från Kungliga tekniska högskolan. Han har lång erfarenhet av att driva projekt inom olika områden.

Han har tidigare jobbat med projekt och teknikutveckling och på senare år även med projektledning och produktionsplanering inom nyproduktion av bostäder.

+46 73 703 90 95‬
nemanja@bricknova.se

Jennie har arbetat i över 12 år på Cision Sverige AB först inom Customer Support sedan som Contract Administator och under de sista 3 åren så klev Jennie in i rollen som Media Researcher Scandinavia och var med och ansvarade för Cisions mediedatabas.

Cision Sverige AB är för övrigt världens största distributör av pressmeddelanden.
Jennie är en tillgång för oss på Bricknova och vi är väldigt stolta över att ha med henne i vårt team.

+46 70 742 30 78
jennie@bricknova.se